Back to All Events

Filmkonsert - Harry Potter og De Vises Stein In Concert med live ork - Oslo Konserthus

Del 1 i Harry Potter Filmkonsertserien

Harry Potter™ filmserien er en av de mest populære filmserier gjennom tidene. Nå kan du for første gang oppleve det populære filmuniverset med et live symfoniorkester når Oslo Konserthus den 21. mai viser den første filmen i denne filmkonsertserien!

Mens du ser Harry Potter og de vises stein™ på det store filmlerretet, vil Aalborg Symfoniorkester framføre hver eneste tone fra filmen. En annerledes og storslått måte å oppleve J. K. Rowlings magiske univers på.

Bli med den foreldreløse Harry på en vidunderlig reise fylt med heksekunster, trollmenn og vennskap og gjenopplev filmens magi i HD mens symfoniorkesteret framfører filmens fantastiske musikk som er komponert av Oscarvinner John Williams.

Konserten blir presentert av Oslo Konserthus, Musikkens Hus Aalborg, CineConcert og Warner Bros. Consumer Products.

HARRY POTTER characters, names and related indicia are © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. J.K. ROWLING`S WIZARDING WORLD™ J.K. Rowling and Warner Bros. Entertainment Inc. Publishing Rights © JKR. (s17)