Back to All Events

Mother Likes It: Brut Boogaloo, Label, Firetop Mountain, Simen Loe - John Dee (Ved Rockefeller), Oslo

Mother Likes It er et selskap som samarbeider med artister og band av høy kvalitet uavhengig av sjanger. Denne kvelden presenterer Mother Likes It:

BRUT BOOGALOO
Brut Boogaloo har vært et kjent navn blant rockeelskere siden de slapp sin smått legendariske EP ”Do The Boogaloo” i 2001. I august 2017 slipper de sitt tredje album som det knyttes store forventninger til blant fansen, og vi tror de på ingen måte vil bli skuffa. 

Brut Boogaloo sine låter består av heftige trommer, groovy bass, store og selvsikre gitarer, fengende vokallinje og bunnløs energi. At de elsker rock fra 70-tallet høres, men bandet har funnet den vanskelige oppskriften på å hente inspirasjon derfra samtidig som de høres originale ut. 

Bandet ga i februar ut den første singelen fra sitt kommende album, og det ble feira med konsert på et stappfullt Krøsset. 

https://open.spotify.com/artist/0JEnPLuGHLV8xOQcP9pRa9

LABEL
“Dette er en instant klassiker. Det er en debut det er lenge siden gamlelandet har sett maken til. Dette er gull. 24 karat”

Sitatet er hentet fra The Wilhelmsens anmeldelse av Label sin debutplate som de ga karakteren 9,5/10. Og det er langt fra den eneste anmeldelsen som roser Label opp i skyene.

Label spiller musikk som spenner fra soft-rock og vestkyst-pop, til dronete Sonic Youth-utblåsninger. Bandet er nå i gang med å spille inn sitt andre studioalbum. Det spilles inn i Twined Studio med Trond Mjøen bak spakene. Albumet er ventet å komme ut sommeren 2017. 

Label gir ut sin musikk på Safe & Sound Recordings, men har Mother Likes It som sitt bookingbyrå. 

https://open.spotify.com/artist/5Mks85KJGPTZ0YaNnoxvPU

FIRETOP MOUNTAIN
Firetop Mountain er et indieband fra Oslo som feirer tiårsjubileum I år med en fersk plate baggen. De spiller musikk i landskapet til band som Death Cab for Cutie, Arcade Fire og Jimmy Eat World. Ulikt en del band som smykker seg med liknende inspirasjonskilder er ikke Firetop Mountain særlig introverte. Det er høyt, det er ganske skittent, og det er gjort med stor selvtillit både på plate og scene. 

https://open.spotify.com/artist/20C9TrMVFdnHZnN9cbC5J4

SIMEN LOE
Simen Loe er for mange kjent som vokalisten i bandet The Marble Kings. Loe har nå tatt steget og satser på egen solokarriere. Han har kreert et musikalsk landskap hvor man finner en atmosfærisk americana, men hvor musikerne aldri slipper taket i rockerne i seg. Det er ærlig, nakent og rått, både musikalsk og lyrisk. 

Simen Loe slapp i februar sin aller første singel, som første helgen gikk rett til topps på iTunes sine americana- og countrylister. Konserten på John Dee blir hans første konsert som soloartist. 

https://open.spotify.com/artist/3XvxJQdGjeLDnQ5zvTyAIw

Later Event: May 25
Stikk innom