Back to All Events

Sondre Bratland - Logen Teater

Sondre Bratland
Visekveld i Logen. 

– Eg har lenge tenkt at det er i grunnen vise¬songar eg er, sier Sondre Bratland. 
I flere tiår har han vært kjent som folkesanger, kanskje særlig knyttet til religiøse folketoner og julealbumet Rosa frå Betlehem fra 1992, som er blitt kåret til den beste juleplaten utgitt i Norge. 

Denne kvelden i Logen kan du oppleve en annen side av Sondre Bratland. 

– Her blir det eit viseprogram som er prega av mi utvikling frå gamle Telemark-viser via country- og irskprega viser fram til viser eg sjølv har skrive enten tekst eller tone på. Tekstene eg brukar er det eg vil kalle visdomsord frå kjende forfattarar som Olav H. Hauge, Jakob Sande og Hank Williams. 

Med på laget har Sondre Bratland det han kaller «gode hjelpere fra eventyrene» – mangeårige musikalske samarbeidspartnere som blant annet felespiller Annbjørg Lien og gitarist Knut Reiersrud, som har spilt sammen ham i ulike konstellasjoner under en lang rekke plateinnspillinger og konserter. 
«Världens allra vackraste manliga röst» – LIRA MUSIKMAGASIN

Sondre Bratland vokal
Tore Bruvoll gitar
Knut Reiersrud gitar
Annbjørg Lien nøkkelharpe og hardingfele
Hans Fredrik Jacobsen fløyter
Ole Marius Sandberg bass