Back to All Events

Reversible - Grieghallen, Griegsalen


Reversible
Ren eleganse og strømmer av adrena¬lin i gripende nysirkusforestilling. 

Forestill deg dine besteforeldre da de var på din alder. Hvordan var deres liv? Artistene i kana¬diske Les 7 doigts de la main har søkt i sine egne røtter og funnet både historier og skjeletter i skapene som på en eller annen måte påvirker deres identitet og egne liv i dag. Resultatet erReversible, en fengslende miks av sirkus, teater, dans, musikk og akrobatikk, dedisert til gene¬rasjonen som formet verden vi nå lever i. Kan deres historier være veivisere i vår søken etter en bedre fremtid? Dette utforskes i en gåsehud¬frembringende og melankolsk forestilling hvor hverdagslige liv blomstrer inn i spektakulære univers fylt med skjønnhet, følelser og håp. 
Les 7 doigts de la main er tilbake i Bergen med en helt fersk nysirkusforestilling, etter sist å ha gjestet Festspillene med suksessen Traces i 2014. Kompaniet gjør 500 forestillinger i året verden over, og deltok blant annet på åpnings¬seremonien under OL i Sotsji i 2014. 
‘Truly magnificent’ – RADIO ÉNERGIE


Les 7 doigts de la main
Gypsy Snider regi
Isabelle Chassé regiassistent
Ana Cappelluto scenografi
Yan Lee Chan lys
Geneviève Bouchard kostyme
Colin Gagné, Sébastien Soldevila musikk
Thomas Lightburn (Vancouver), TOHU (Montréal) og Théâtre du Gymnase et Bernardines (Marseille) samproduksjon
Maria del Mar Reyes Saez, Vincent Jutras, Jérémi Lévesque, Natasha Patterson, Hugo Ragetly, Émilie Silliau, Julien Silliau, Emi Vautheymedvirkende