Back to All Events

AlgoRitmo - Logen Teater


AlgoRitmo
Thomas Sandberg inviterer til sitt pulserende matematiske og musikal¬ske univers. 

AlgoRitmo er en lekende musikalsk forestil¬ling som finner stadig nye former i møte med publikum. Prisvinnende multikunstner Thomas Sandberg er kjent for skape morsomme, uhøy¬tidelige og sprudlende univers som formidler rytmisk musikk til barn på elegant vis. 

Sandberg griper tak i menneskers algoritmiske oppfatning av musikk, sper i store doser humor og lar publikum velge ingredienser. Han kjører det hele gjennom sin algoritmiske miksmaster av en programvare og slipper så verket løs med lyd, lys, video og grafikk. Slik skapes en lekeplass hvor algoritmens estetikk, med sin forunderlige enkelthet og skjønnhet, kan fas¬cinere nye generasjoner.

Trommeslager Sandbergs tidligere eskapader og fabelaktige formidlingsevne har fått publi¬kum og anmeldere til å klukke av latter gang på gang, blant annet med iPlay uPlay wePlay under Festspillene i 2014. I år er han tilbake med ny urpremiere som inviterer til undring, læring og moro. 
«Et sant multitalent (…) et fyrverkeri av virtuositet på mange plan» – BERLINGSKE TIDENDE

Thomas Sandberg idé, manus, skuespiller

Støttet av Grieg Foundation og Oticon Fonden

Sponset av Statoil Morgendagens Helter