Back to All Events

Festspillmilonga - Logen Teater

Festspillmilonga
Bli med på tangofest i tre akter, åpen for alle danseglade. 

Fersk i tangofaget eller rutinert ringrev? Både nye og erfarne dansere, alene eller som par, ønskes velkommen til å skape et lite stykke Buenos Aires i Bergen – et Buenos Bergen! 

Kvelden starter med en oppvisning i argen¬tinsk tango. La deg begeistre og inspirere til det påfølgende introduksjonskurset: Lær om argentinsk tango og bruk muligheten til å prøve selv, her er ingen forkunnskaper nødvendig. Klokken 21:30 starter milongaen, selve dan¬sefesten. Sving deg ut på parketten, eller nyt musikken, dansen og atmosfæren fra sidelinjen – valget er ditt.

Oppvisningsdanserne, kursinstruktørene og DJ-ene er alle fra Tango Abrazo, en forening som startet opp i Bergen i 1998. Argentinsk tango er i høyeste grad levende verden over og fornyer seg kontinuerlig, noe Tango Abrazo vet å formidle. 


I samarbeid med Tango Abrazo.