Back to All Events

BRY (IE) - Yngling (fri alder) - Parkteatret Scene, Oslo

Irske Bry legger denne våren ut på headlinerturné i Europa, i kjølvannet av oppvarmingsjobben for Twenty One Pilots på deres utsolgte europaturné som var innom Oslo Spektrum i høst. Lørdag 6. mai kommer singer/songwriteren til Oslo og Parkteatret, og konserten har fri aldersgrense!

Brys historie begynner på Dublins slitne puber og klubber, hvor han spilte med en rekke ulike bandprosjekter, før han fikk en fiks idé: Å besøke alle land i verden. For å dele reisene sine med familie og venner, satte han opp YouTube-kanalen BriByontour. En sen kveld lastet han opp en video der han spilte en av sine egne låter. Så forandret alt seg.

Hundrevis, tusenvis, og til slutt hundretusenvis av nye følgere kom til for å høre musikken hans. Gjennom personlige videoer, Q&As på nett og online-opptredener har Bry skapt en sjeldent direkte forbindelse til følgerne sine, og selvtilliten har vokst parallelt med repertoaret.

I tre år opererte han uten manager, plateselskap eller bookingagent mens hans spilte verden rundt, før Snow Patrol-trommis og Polar Patrol-grunnlegger Jonny Quinn plukket ham opp. På tampen av fjoråret kom den selvtitulerte albumdebuten, med singlene «Don't Go Alone» og «You're Alright».

Billetter kr. 200,- + avg.
Fri aldersgrense
Dørene åpner kl. 18.00
Billetter i salg via Ticketmaster nå