Back to All Events

John Mayer - Oslo Spektrum

John Mayer kommer endelig tilbake til Oslo Spektrum, denne gangen med «The Search for Everything World Tour». 

Sist gang han var i Oslo Spektrum, i 2013, bergtok han fansen med sin inspirerende soulvokal og følelsesladde bluesgitarspill. Denne gangen tar han også med seg fullt band, men vil fremføre sanger akustisk og solo, og i ulike triokonstellasjoner. 

Albumet «The Search for Everything» utgis i ulike bolker, og første del - «The First Wave» ble sluppet 20. januar. Plata som består av låtene «Love on the Weekend, «Moving On and Getting Over, «Changing» og «You’re Gonna Live Forever in Me» gikk rett til topps på iTunes. Albumet slippes i sin helhet til våren. 

Velkommen til en konsert av de sjeldne med supertalentet John Mayer mandag 8. mai i Oslo Spektrum.


Dørene åpnes: ca kl. 18:30
Aldersgrense: Ingen aldersgrense. Barn under 13 år kun i følge med voksen/18 år (legitimasjonsplikt)