Back to All Events

OBOS lørdagsbillett Miniøya 10. juni 2017 - Tøyenparken

Miniøya er en festival for barn og unge hvor kvalitetsmusikk møter andre kunstuttrykk som skal overraske og begeistre. Vår filosofi er at barn tåler - og ønsker - å bli utfordret; musikk for barn betyr ikke alltid barnemusikk. Nye talenter vises frem, og kjente artister spiller fra scene og i telt.

Miniøya er et kvalitetsarrangement, og holder like høy standard som lignende arrangementer for voksne. På Miniøya møtes ulike sjangre og kulturuttrykk– ikke bare innenfor det brede spekteret av musikk, men dans, teater, billedkunst, litteratur, film og andre visuelle uttrykksformer har også viktige plasser i programmet. I tillegg finnes det mange telt med ulike aktiviteter og workshops. 

Lik Miniøya og hold deg informert om hva som skjer.

Grafisk profil: Eirik Seu Stokkmo