Back to All Events

Som dere vil - Nationaltheatret, Hovedscenen


Få med deg Shakespeares storslåtte publikumsfrieri på Nationaltheatret.

Tenk deg et hoff der tyranniet rår og fasade verdsettes høyere enn substans. Tenk deg så at det finnes en skog rett i nærheten, hvor alt er lov, hva som helst kan skje og Amors piler kan treffe deg når som helst. Alt dette skrevet med stødig hånd av historiens største dramatiker. Vi snakker selvfølgelig om den eventyrlige og romantiske komedien Som dere vil.

Det er duket for et overflødighetshorn av en forestilling, når regissør Sigrid Strøm Reibo iscenesetter William Shakespeares storslåtte publikumsfrieri – sammen med 18 av Nationaltheatrets skuespillere. For hva skal en god romantisk komedie inneholde? Det visste Shakespeare alt om, og han tok i bruk alle triksene i boka da han kokte ihop Som dere vil for over 400 år siden – just as you like it!

 

Som dere vil
Av William Shakespeare
Gjendiktet av Øyvind Berg

Regissør: Sigrid Strøm Reibo
Komponist og musikalsk ansvarlig: Simon Revholt
Komponist: Bertine Zetlit
Koreograf: Oleg Glusjkov

Med: Finn Schau, Øystein Røger, Mads Ousdal, Kim Haugen, Hermann Sabado, Thorbjørn Harr, Bernhard Arnø, Herbert Nordrum, Per Christian Ellefsen, Bjørn Floberg, Olav Waastad, Ågot Sendstad, Jonas Strand Gravli, Marte Engebrigtsen, Kjersti Tveterås, Mariann Hole, Eindride Eidsvold og Bertine Zetlitz
Musikere: Bertine Zetlitz, Andreas Bratlie og Jonas Lie Theis

Earlier Event: October 1
Diana Krall - Oslo Spektrum
Later Event: October 4
Gabriel Iglesias - Oslo Spektrum