Back to All Events

Allsang på Grensen 2018 - Fredriksten Festning - Halden


Endelig er billettene til "Allsang på Grensen 2018" lagt ut for salg. 

ARTISTER ALLSANG PÅ GRENSEN

27. JUNI

 

Gjesteprogramleder:
Kristian Valen

Artister:
Las Ketchup, Ronan Keating, John Brungot, og Carola.


04. JULI

 

 

Gjesteprogramleder:
tba

Artister:
DDE, Freddy Kalas, The Main Level, Eva Weel Skram, Odd Nordstoga, og John Brungot.


11. JULI

 

Gjesteprogramleder:
tba

Artister:
E-Type, Emilia, A1, og Halvdan Sivertsen.


18. JULI

 

Gjesteprogramleder:
tba

Artister:
Dance with a stanger og Finn Kalvik.


25. JULI

 

Gjesteprogramleder:
tba

Artister:
Stavanger Kameratene, Vidar Johnsen, Adam Duglas og John Brungot.


01. AUG

 

Gjesteprogramleder:
tba

Artister:
Charlotte Perelli, Vidar Villa, Pål Flåta, Stephen Ackles og Vidar Busk og John Brungot.


08. AUG

 

Gjesteprogramleder:
tba

Artister:
Tshawe, Amy Diamond, Claudia Scott, John Brungot, Trine Rein og Tone Damli.


Komiker John Brungot blir fast innslag i «Allsang»-sendingene gjennom store deler av sommeren, og selveste Stian «Staysman» Thorbjørnsen blir sommerens store gledesspreder og skal blant annet sørge for at publikum kommer i maksimalt «Allsang»-humør fra uke til uke.

Det blir nok en gang «Allsang på grensen» på Fredriksten festning i Halden i sommer. Tar du turen dit vil du oppleve kjente og kjære artister, og du vil kunne synge med i populære sanger. Selv om ikke alle artister er booket, så kan det allerede nå røpes at det vil bli en fantastisk sommer på Fredriksten festning i år.

Det er både de vakre omgivelsene og artistene som trekker folk til arrangementet.

Det er både de vakre omgivelsene og artistene som trekker folk til arrangementet.

Allsang er et skikkelig gladprogram med Katrine Moholt som vert. Programmet tar for seg allsangfavoritter med kjente norske og utenlandske musikere. Hvert program vil ha artister i kategorien pop, band og cross-over artister.

I tillegg til sang og underholdning er det muligheter for omvisning på festningen, og mat og drikke på restauranten. Man trenger ikke å pugge sangtekster før man stiller på festningen. Det blir delt ut sanghefter med dagens sanger før hver forestilling. Det er kjente sanger som er lette å synge, og det er fritt frem for alles stemmeprakt. Sangene passer for alle aldersgrupper. På scenen vil som alltid de kjente artistene sørge for å dra i gang allsangen. 

Booking.com

 

Artister tidligere år:

2017

Artister:
Johnny Logan, D.D.E., Alexander Rybak, Serlina, John Brungot & Solli-Tangen brødrene m.f. fremfører "The Fox", Anita Skorgan, Christian Ingebrigtsen, Espen Grjotheim & Reidun Sæther.

2016

Carsten Schelbreid, Øyvind Blunck og Åge Steen Nilsen (gjesteprogramledere), Nico & Vinz, Angelina Jordan, Marcus & Martinus, Alexandra Joner, Adelén, Tone Damli, Kate Gulbrandsen, Finn Schøll (gjesteprogramleder), DDE, Freddy Kalas, Suite 16, Boney M, Tommy Steine (gjesteprogramleder), Lars Erik Blokkhus, Vidar Busk, Stephen Ackles & Paal Flaata (Elvis tribute), Alexandra Joner, Christian Ingebrigtsen, The Weather Girls, Venke Knutson, Måns Zelmerlöw, Idol-vinneren Marius Samuelsen, Marcus Bailey (gjesteprogramleder), Jan Eggum, Samantha Fox, Henning Kvitnes med datteren Sanne Kvitnes, Innertier, Paul Young, Stian Staysman (gjesteprogramleder) Morten Abel, Eva Weel Skram, The Main Level, Staysman, Erik & Kriss, Katastrofe, Stian Blipp (gjesteprogramleder) Stian Blipp & Atle Pettersen, Secret Garden, Bobbysocks, Alexander Rybak, Morgan Sulele, Wenche Myhre, Bonnie Tyler og Det Norske Blåseensemble.

2015

Ari Behn (gjesteprogramleder), Jonas Fjeld, Lou Bega, Postgirobygget, Kurt Nilsen, Sandra Lyng, Rita Eriksen, Herreys, Øyvind Blunck (gjesteprogramleder), Reidun Sæther, Isac Elliot, Hanne Krogh, og 3 tenorer; Jan Erik Fillan, Thomas Ruud, Marius Roth Christensen, Marianne Antonsen, Helene Bøksle, Level 42, Jace Everett, Alejandro Fuentes (gjesteprogramleder), Lill Lindfors, Nico D, DDE, Modern Talking, Zahid Ali (gjesteprogramleder), Bo Kaspers Orkester, Odd Nordstoga, Loreen, Plumbo, Freddy Kalas, Morgan Sulele, Ole Paus (gjesteprogramleder), Smokie, Katastrofe, Alexandra Joner, Lissie, Zara Larsson, Innertier, Frode Alnæs (gjesteprogramleder), Wenche Myhre, Inger Lise Rypdal, Frode Alnæs og Elg fra Dance With a Stranger, Staysman og Lazz, Tone Damli, Suite 16, Mathea-Mari, Peter Jöback (gjesteprogramleder), Helen Sjöholm, Vazelina Bilopphøggers, Attack, Christer Sjögren, Jesper Jenset, Katastrofe og Marcus & Martinus.

2014

Angelina, Adelén, Lasse Stefanz, East 17, Johnny Logan, 80-tallsmedley: Arne Garvang, Lars Kilevold, Dag Ingebrigtsen, Eirik Søfteland, DDE, Boney M, Bonnie Tyler, Nik Kershaw, Henning Kvitnes, Bjarne Brøndbo, Halvdan Sivertsen, Jan Eggum, Sandra Lyng, Chesney Hawkes, Anne-Lie Rydé, Alcazar, John Arne Riise, Maj Britt Andersen, Lisa Stokke, Jørn Hoel, Steinar Albrigtsen, Venke Knutson, Jan Johansen, Ravi, Anne Nørsti, Oddbjørn Hjelmset, Unik 4, Maria Arredondo, Torstein Sødal, Trang Fødsel, Andreas Johnson, Katrina and the Waves og Emmelie de Forest, John Brungot, Plumbo, Sval, Rita Eriksen, Vidar Johnsen, Alexander Rybak, Christer Sjögren, Elisabeth Andreassen, Anders Nilsen, Alexander Rybak, Limahl, Samuel Ljungbladh, Meja, Marcus og Martinius, Jack Vreesvijk, Katastrofe, Finn Kalvik og Jan Fredrik Karlsen

2013

Carola, Kurt Nilsen, Marion Ravn, Ask Embla, Besøk fra forestillingen "Annie", Opus, Sturla Berg-Johansen, Postgirobygget, Erik og Kriss, Darin, Passenger, Billy Ocean, Adelén, Kristoffer Tømmerbakke (Erik og Kriss), Staut, Cir.Cuz, Robin Stjernberg, Alexander Rybak, Bobby Kimball frå TOTO, Robin Beck, John Brungot, Jamie Cullum, Marcus og Martinus, Petra Marklund, Anne Nørdsti, Kaveh, Nils Noa feat. Vinni, Stage Dolls, Gunnar Greve, Eric Saade, Martin Halla, The Rembrandts, Besøk fra forestillingen «Pippi Langstrømpe», Siri Vølstad Jensen og Vassendgutane, Tommy Nilsson, Sten & Stanley, Jenny Langlo, Trang Fødsel, Lisa Nilsson, DJ Broiler Gabrielle, Gaute Grøtta Grav, Madcon, Anita Skorgan, Lene Nysrøm, Emmelie De Forest, Astrid Smeplass, Sean Banan og Yosef (Madcon)

2012

Madcon, Torstein, Hanne Sørvaag, Maria Haukaas Mittet, Venke Knutson, Halvdan Sivertsen, Vinni, Franklin, Plumbo, Elvira Nikolaisen, Tone Damli, Eric Saade, Øystein Dolmen, Staut, Petter Øien , Bobby Bare, Silje Nergaard, Finn Kalvik, Alina Devecerski, Heine Totland, Eric Hutchinson, TNT, Pernilla Wahlgren, Espen Grjotheim, Jenny Langlo, Didrik Solli-Tangen, Mungo Jerry, Åge Sten Nilsen, Frida Amundsen, Christopher, Vennebyen m/Lisa Børud, Yohanna, John Brungot, Jørn Hoel, Sirkus Eliassen, Hanne Boel, Marion Ravn, Rein Alexander, Alexandra Joner, Eldar Vågan, DDE, Michael learns to rock, Showgirls (Elisabeth Andreassen, Guri Schanke, Hilde Lyrån og Marian Aas Hansen), Sval, Admiral P. og Tooji

2011

Admiral P, Alejandro Fuentes, Anita Skorgan, Atle Pettersen, Bjarne Brøndbo, Bjøro Håland, Blue, Bonnie Tyler, Carola, Charlotte Pirrelli, Dance With a Stranger, Didrik Solli-Tangen, Dr. Alban, Drängarna, Eric Saade, Erik og Kriss, Gabrielle, Gospelkoret Reflex, Hanne Sørvaag, Hans-Erik Dyvik Husby, Herborg Kråkevik, Herman’s Hermits, Ingrid Bjørnov, Jahn Teigen, Kate Guldbrandsen, Knut Anders Sørum, Knut Erik Østgård, Kurt Nilsen, Lisa Stokke, Marian Aas Hansen, Mats Paulson, Middle of the Road, Mo, Nik Kershaw, Olav Stedje, Oslo Soul Children, Peter Jöback, Plumbo, Septimus, Stella Mwangi, Sven Nordin, Terje Tysland, The Baseballs, Tone Damli, Vassendgutane og Øyvind Mund.

2010

3 Busserulls, A1, Aleksander With, Alexander Rybak, Bjørn Johan Muri, Bobbysocks, Bye og Rønning, Carsten Skjelbreid, Chand Torsvik, Charlotte Pirelli, Christian Skolmen, Elin Gaustad, Evelina Moholt, Gry Jannicke Jarlum, Hellbillies, Håvard Lilleheie, Inger Lise Rypdal, John Brungot, Katie Melua, Klaus Sonstad, Kristian Valen, Kåre Conradi, Lena (Eurovision vinner), Lill-Babs, Linn Skåber, Lisa Nilsson, Madcon, Maria Haukaas Storeng, Måns Zelmerlöw, Nanna, Niklas Strömstedt, Peter Jöback, Ravi, Rednex, Salem al Fakir, Samantha Fox, The Baseballs, The Blacksheeps, The Ten Tenors, Trang Fødsel, Trine Rein, Vazelina Bilopphøggers, Venke Knutson, Yngvar Numme og Åge Sten Nilsen

2009

A1, Alexander Rybak, Anita Hegerland, Anita Skorgan, Aqua, Bjelleklang, Carola, Cecilia Vennersten, Donkeyboy med Simone, Erik og Kriss, Lind – Fuentes – Nilsen – Holm, F.R. David, Finn Kalvik, Finn Wang, Hanne Krogh, Heine Totland, Helt Ærlig Gutta fra Waschera, Henning Kvitnes, Herreys, Jahn Teigen, Jan Eggum, Jan Johansen, Johnny Logan, Jørn Hoel, Karoline Krüger, Lillebjørn Nilsen, Maggie Reilly, Maria Arredondo, Maria Haukaas Storeng, Musikalen Mamma Mia, Olsen Brothers, Paperboys og Team Vinnie, Postgirobygget, Rune Larsen, Sputnik, The Ten Tenors, Timbuktu, Tomas Ledin, Tone Damli Aaberge, Tor Endresen, Torstein Sødal, Unit Five og Venke Knutson

2008

Alejandro Fuentes, Anita Hegerland, Banana Airlines, Benny Borg, Bjarne Brøndbo, Celine, DDE, Elisabeth Andreassen, Erik og Kriss, Erlend Bratland, Espen Lind, Gaute Ormåsen, Halvdan Sivertsen, Harpo, Henning Kvitnes, Hilde Heltberg, Jahn Teigen, Jonas Fjeld, Ketil Stokkan, Kurt Nilsen, Lill Lindfors, Luftforsvarets musikkorps, Lynn Anderson, Malin, Maria Haukaas Storeng, Ole Edvard Antonsen, Ole Evenrude, Ole Ivars, Rune Rudberg, Sissel, Smokie, Style, The Monroes, Tommy Nilsson, Tor Endresen, Venke Knutson, Wenche Myhre, Åge Aleksandersen og Åge Sten Nilsen

2007

Alejandro Fuentes, Arne Bendiksen, Bjelleklang, Bobbysocks, Christian Ingebrigtsen, Dance With a Stranger, DDE, Dusty Cowshit, Finn Kalvik, Freestyle, Gaute Ormåsen, Gustav Nilsen, Gylne Tider (TV2), Halvdan Sivertsen, Ingrid Bjørnov, Jenny Jensen, Jon Schau, Jorunn Stiansen, Jørn Hoel, Katrine Leskanich (Katrina and the Waves), Ole Evenrude, Ole Ivars, Postgirobygget, Return, Stein Ingebrigtsen, Sturla Berg Johansen, The Kids, Tone Damli Aaberge, Tony Hadley (Spandau Ballet), Tor Endresen, Trang Fødsel og Wig Wam


7 arrangement for Allsang på Grensen

By

Alle

Norge

Halden

Dato

Filter resultatTilgjengelighet

Arrangementer i Norge (7)

Earlier Event: June 20
OverOslo 2018 - Grefsenkollen - Oslo