Back to All Events

Beatles for babyer - Logen Teater


Beatles for babyer
Det er aldri for tidlig å introdusere The Fab Four for familiens yngste. 

Fire musikere og en danser har skreddersydd en varm og spennende hyllest til The Beatles for de aller minste. Her er det lov å danse, klappe, tromme, titte på instrumentene og bevege seg rundt omkring – alt til lyden av udødelige låter som Yesterday, Let It Be og Hey Jude i nye arrangement. På denne konsertforestillingen oppfordres publikum til å storme scenen! 

Beatles-sangene fremføres på fiolin, cello, klarinett og perkusjon i et scenetelt midt i Logen. Små og store oppfordres til å ta del i forestillingen med interaktiv video, sang og rytmeinstrumenter. Lydnivået er tilpasset unge ører, og musikken har appell på tvers av generasjoner. 

Etter utsolgte hus i Spania, har Barcelona-gruppen La petita malumaluga tatt med seg Beatles for babyer på turné til Asia og Sør-Amerika – og nå også Festspillene. Kanskje kommer yngstemann sine første ord til å bli «Obladi-Oblada»? 

Albert Vilà og Eva Vilamitjana kunstnerisk ledelse
Eva Vilamitjana koreografi
Jordi Bello arrangør
Anna Carreras video
La petita malumaluga/Paula Bosch scenografi
La petita malumaluga kostyme
Claudi Palomino/La petita malumaluga lysdesign
Ignasi Bosch lys- og lydtekniker
Cristina Roca/Pol Gil/Companyia Malumaluga/Percussity Ltd. produksjon

Nil Villà altsaksofon
Asier Suberbiola fiolin
Alba Haro cello
Albert Vilà perkusjon
Eva Vilamitjana danser

Støttet av Grieg Foundation