Back to All Events

Francis and the Lights (US) - Parkteatret Scene, Oslo

Francis And The Lights kommer til Norge! 7. juni står bandet på scenen på Parkteatret i Oslo! 

Francis and the Lights er bandet til artist, produsent og låtskriver Francis Farewell Starlite, kjent for sine mange samarbeid med Drake, Kanye West, Frank Ocean, Justin Vernon, Chance the Rapper med fler.

Francis slapp i høst debutalbumet «Farewell, Starlite!», etter en pen rekke selvutgitte EPer som strekker seg helt tilbake til 2007. Her hjemme ga Aftenposten full pott på terningen og omtalte plata som «hans vakreste og mest solide utgivelse», mens The Guardian belønnet den med fire av fem stjerner: «He’s much more than a canny networker, producing fleet-footed modern pop with just the right amount of whimsy». Flere av låtene på albumet er co-produsert med norske Cashmere Cat, mens profiler som Benny Blanco og Ariel Rechtsaid er blant de andre bidragsyterne.

Francis and the Lights har tidligere turnert med størrelser som Drake, MGMT, La Roux og Mark Ronson, og vi gleder oss stort til å få ham og bandet på huset!

Billetter kr. 220,- + avg. 
I salg via Ticketmaster fom. fredag 24. februar kl. 11.00
18 års aldersgrense