Back to All Events

Peer Gynt 150 år - en festforestilling på Akershus festning - Karpedammen Akershus Festning, Oslo


Peer Gynt på Akershus festning
Sted: Karpedammen scene

Vi gjentar suksessen og ønsker velkommen til en forrykende forestilling med Peer Gynt på Akershus festning. Dette er Ibsens Peer Gynt i en versjon bearbeidet av Svein Sturla Hungnes, med musikk av Edvard Grieg. Hungnes har levd med Peer Gynt i en mannsalder. På Nationaltheatret har han spilt hovedrollen som Peer i to produksjoner. Senere har han satt i scene og instruert Peer Gynt i ulike oppsetninger i inn- og utland, ikke minst ved Gålåvannet.

Hans Marius Hoff Mittet som Peer Gynt og Lise Fjeldstad som Mor Åse, Karoline Krüger og Silvia Moi vil fronte over 30 aktører som spiller, synger og danser på scenen, i tillegg til 40 musikere fra Forsvarets stabsmusikkorps. Mange av replikkene til Ibsen i Peer Gynt er velkjente og det same er musikken til Edvard Grieg, så som "Mor Åses død", "I Dovregubbens Hall" og "Solveigs sang".

Billetter kjøpes gjennom Ticketmaster: https://www.ticketmaster.no/search/?keyword=peer+gynt

Portene åpnes 1 time før arrangementstart
Ledsager, full pris
Varighet 80 min uten pause
Utendørs - husk varmt tøy
Handicapped info: Ingen trapper, men ruglete brosten i gatene på festningen

 

Mer info:
https://business.facebook.com/events/207773096492990/

 

Peer Gynt på Akershus festning