Back to All Events

Xavier Rudd (AUS) - Parkteatret

Det er med stor glede vi kan melde at Xavier Rudd, en av Australias beste og mest kritikerroste musikere, kommer til Parkteatret og Oslo 6. juni 2017.

Med sin unike utstråling og sterke evne til å kommunisere med publikum, har han vunnet hjertene til fans over hele verden. Sammen med hans budskap om globalt samhold og fellesskap, forståelse og respekt, har det gitt ham over 700.000 følgere online, hvilket gjør ham til en av Australias største artister, aktivister og spirituelle personer.

Xavier Rudd har gitt ut åtte studioalbum, hvorav hans syvende, «Spirit Bird», ble hans store gjennombrudd med blant annet den delikate låten «Follow the Sun». I 2015 kom albumet «Nanna», som også gav liv til bandet The United Nations – et band bestående av musikere fra hele verden. Plata sendte et sterkt budskap om samhold og felleskap blant mennesker, som kanskje ikke er sagt sterkere siden Bob Marleys storhetsdager. På den utsolgte 28 datoer lange europaturneen tidligere i år spilte han solide to timers show, som ble innspilt og resulterte i et livealbum som utgis tidlig 2017.

Vår utsendte var på den utsolgte konserten hans i Berlin tidligere i år, og kan melde om årets beste konsert for sitt vedkommende. Det skaper høye forventninger og mye å glede seg til når det igjen nærmer seg sol og sommer i Oslo.