Back to All Events

FÆRDERFESTIVALEN - TØNSBERG


Færderseilasen starter en ny tradisjon når den for første gang legger til kai i Tønsberg helgen 9.-11. Juni 2017, men det er en tradisjonsrik seilas og har blitt arrangert i 70 år. Færderseilasen som starter fra Aker Brygge i Oslo er verdens største regatta i sitt slag og har på det meste vært gjennomført med 1000 båter og ca. 5000 deltagere.

Færderfestival skal benytte anledningen til å lage en folkefest som er tilgjengelig for folk flest i Tønsberg-regionen. Byen skal pyntes og det vil bli et variert festivalprogram med konserter med kjente artister, matmarked, innslag fra lokale foreninger og organisasjoner, og gratisaktiviteter for barn og familie.

Båtene som ligger tett i tett langs den flotte havna i Tønsberg gir gode rammer for å lage en spektakulær helg knyttet opp mot byens identitet og historie. Folkefesten skal ha rammer som gjør den tilgjengelig for folk flest, og vi som står bak festivalen ønsker Velkommen Om Bord på Tønsberg Brygge 9-11. juni 2017