Back to All Events

Øyanatt: Telephones / Lindstrøm - Parkteatret Scene


Lindstrøm har kultstatus i de fleste klubbkretser. Han hørte aldri på klubbmusikk i oppveksten, men har derimot spilt piano i gospelkor og hammondorgel i Deep Purple-coverband. Da han omsider begynte å lage dansemusikk, tok han med seg vanen med å spille inn melodiene på faktiske instrumenter, i stedet for å gjøre alt på datamaskinen. Ved siden av soloutgivelsene sine har Lindstrøm blant annet sluppet to kritikerroste studioalbum sammen med Prins Thomas og ett med Christabelle. Han har vunnet Spellemannprisen fire ganger. 

Berlinbaserte Telephones slapp sent i fjor albumdebuten Vibe Telemetry etter over 15 års virke som DJ og produsent. Albumet ga nordmannen sin første Spellemann-nominasjon, og svært rosende omtale fra publikasjoner som XLR8R, Mixmag, iDJ, Future Music, Resident Advisor og DJ Mag. På plata tar han sin eklektiske stil et steg videre, og utvider paletten med referanser til tidlige norske klubbrøtter, ambient house, New York-house og disco, og mye mer.