Back to All Events

Sommerøya 2017 - SALT, Langkaia


Sommerøya er Norges ledende utendørs festival for klubbmusikk. Festivalen har i tillegg et omfattende kunst- og kunnskapsprogram. Arrangementet er i sitt åttende år. 

I år holdes festivalen på SALT, et nomadisk kunstprosjekt lokalisert i Bjørvika, rett ved vannkanten til Oslofjorden. Den nye arenaen er konstruert av gigantiske fiskehjeller hentet fra Nord-Norge, 12 meter høye og opptil 75 meter lange. Hjellene vil være kulissene for festivalens omfattende musikk-, kunst- og fagprogram, med både innendørs- og utendørs scener.

Foreløpig bekreftet program: 
Rødhåd (DE) | KiNK live (BG) | Stephan Bodzin live (DE) | Anja Schneider (DE) | DJ Hell (DE) | Bjørn Svin & Anastasia Kristensen live (DK/RUS) | Per Hammar (SE) | Finnebassen live (NO) | Art Alfie (SE) | Of Norway live (NO) | STHLM Murder Girls (SE) | Della (NO/US) | Fredrik Bekkaasen (NO)