Back to All Events

William Bell - Cosmopolite

William Bell var tidlig med på laget til det legendariske plateselskapet Stax Records, som senere ga ut innspillinger av blant annet Otis Redding, Sam and Dave, Isaac Hayes, og The Staple Singers. Bells solodebut You Don’t Miss Your Water (Until Your Well Runs Dry), ble en av plateselskapets første store hits, og den dag i dag er det sett på som et av de fremste musikkeksemplene fra starten av soulens storhetstid. Han ble nylig innsatt i Memphis Music Hall of Fame og mottok Lifetime Achievement Award for Songwriting på den årlige prisutdelingen Americana Honors & Awards Show.

 

Etter mange år utenfor radaren, ble det rykter om comeback. Resultatet ble den nye plata This Is Where I Live, som har blitt omtalt av flere i amerikansk musikkpresse med sterke beskrivelser som sjokkerende bra og et sensasjonelt comeback.

Earlier Event: August 24
William Bell - Cosmopolite
Later Event: August 24
William Bell - Cosmopolite, Oslo