Back to All Events

Fotball: Homeless World Cup 2017 - Rådhusplassen


Den 15. utgaven av fotballturneringen Homeless World Cup, med 72 lag og 576 spillere fra 50 ulike land.
Hele 468 kamper vil bli spilt i årets turnering på Rådhusplassen i Oslo sentrum.

Om Homeless World Cup
Homeless World Cup har gatefotballprogrammer for menn og kvinner som befinner seg litt på utkanten av samfunnet, enten de har rusbakgrunn, sover på gaten eller bare har et blikktak over hodet. Since starten er det mer enn én million mennesker som har deltatt i arrangementene til Homeless World Cup Foundation og deres partnere.

I Norge er det Frelsesarmen som er partner, og det er de som arrangerer Homeless World Cup i Oslo. Frelsesarmen har hatt ansvaret for Norges hjemløs-landslag siden 2005, og er vertskap for det årlige norgesmesterskapet.