Back to All Events

Emmylou Harris - Oslo Konserthus

Emmylou Harris har en over 40 år lang karriere som sanger, musiker, låtskriver og produsent. Hun har gjennom hele sin karriere beveget seg mellom flere musikalske sjangre, fra tradisjonell countrymusikk til rock, folkemusikk og americana. I tillegg til å bevege seg mellom sjangre, har hun også hatt en omfattende samarbeid med en rekke fantastiske musikere; Gram Parsons, Dolly Parton, Bob Dylan, Mark Knopfler, U2, Elvis Costello, Roy Orbison, Neil Young, Johnny Cash, Daniel Lanois og Rodney Crowell – bare for å nevne noen.


Emmylou Harris har gjennom hele sin karriere engasjert seg politisk. Hun har blant annet vært en pådriver for at kvinner skal få en større plass i musikkbransjen.

 

Fredag 4. august kommer hun til Oslo Konserthus.Support: Monica Heldal.

Earlier Event: August 4
Emmylou Harris - Oslo Konserthus
Later Event: August 4
August Burns Red - John Dee