Back to All Events

Øya Klubbdag: Einar Stray Orchestra / Posterboys / Lyse Netter / Amanda Tenfjord - John Dee

Einar Stray Orchestra ga i februar ut sitt tredje album Dear Bigotry, produsert av Team Me-frontfigur Marius Hagen, som har tydeliggjort deres uttrykk. Etter to kritikerroste album, to ep-er, 250 konserter i Europa og Asia, og solid radiorotasjon i Storbritannia og Tyskland, har kvintetten trolig blitt et av Norges mest erfarne band.

 

Posterboys er et powerpopband fra Oslo, inspirert av Big Star, Teenage Fanclub, Wilco og Dinosaur Jr. Musikken kan beskrives som et møte mellom 60- og 70-tallets melodiske rock og 90-tallets slacker-rock.

 

12. mai slapp Lyse Netter sin første singel Prøva Igjen, som ifølge dem selv en fengende poplåt om å ta de vanskelige valgene her i livet.

 

19-åringen Amanda Tenfjord fra Ålesund har på kort tid gjort seg bemerket som en utrolig talentfull og karismatisk ung artist med sin vakre stemme og særegne låt-teft.

Later Event: August 8
Sparks - Rockefeller