Back to All Events

Cats - Oslo Spektrum


Suksessforestillingen Cats kommer tilbake til Oslo Spektrum med fire eksklusive forestillinger 21.- 23. september 2017.

Cats, et av de lengstlevende showene på Broadway og Londons West End, kommer tilbake til Oslo Spektrum med en fornyet versjon, fantastisk koregrafi og velkjent musikk. Endelig er det igjen duket for skikkelig kattefest i Oslos storstue.

Oppsetningen av Cats er basert på T. S. Eliots Old Possum’s Book of Practical Cats med regissør Trevor Nunn, med-regissør og koreograf Gillian Lynne, scenograf John Napier og komponist Andrew Lloyd Webber i spissen.

Cats er fra før en etablert musikal og et av de showene som har spilt lengst, både i Londons West End og på Broadway i New York. Musikalen, hadde verdenspremiére på The New London Theatre i 1981 der Produksjonen vant både Olivier- og Evening Standard Award for beste musikal, og slo alle rekorder ved å spille 21 år i strekk. Broadway-produksjonen ble også tatt svært godt i mot, og gikk sammenhengende i 18 år og vant 7 Tony Awards, blant annet for beste musikal.

Velkommen til Cats, sang, dans og korografi på høyeste nivå 21.-24. september 2017 i Oslo Spektrum!


Forestillinger:
Torsdag 21. september kl. 19.30
Fredag 22. september kl. 19.30
Lørdag 23. september kl. 15.00
Lørdag 23. september kl. 20.00

Grupper: for bestilling til grupper over 10 personer - send mail til gruppe@oslospektrum.no.
Dørene åpnes: ca 1 time før showstart.
Serveringstilbud: øl/vin/alkoholfritt
Aldersgrense: 4 års aldersgrense. Barn under 13 år kun i følge med voksen. Barnepris gjelder fra 4-15 år.

Oslo Spektrum webside , facebookside og facebookarrangement
Live Nation (arrangør) webside og facebookside
Produksjon webside og facebookside