Back to All Events

J. Cole 4 Your Eyez Only Tour - Oslo Spektrum

J. Cole med turnéen "4 You Eyes Only" inntar scenen i Oslo Spektrum lørdag 30. september 2017.

J. Coles er en av rapmusikkens mest profilerte artister, med stor suksess som produsent, komponist tekstforfatter, og selvfølgelig rapper. Han har jobbet med kjente navn som Kendrick Lamar, Miguel, Missy Elliot, Drake og Jay-Z.

Hans siste album "4 You Eyes Only", som kom ut i 2016, tok umiddelbart førsteplassen på Billboard 200-listen, mottok høye terningkast og fantastiske kritikker fra presse og fans. Det forrige albumet, "2014 Forest Hills Drive", ble også en stor suksess. Albumet solgte til platina på rekordtid og ble det mestselgende hip-hop albumet i 2015. Det er med andre ord en sann hip-hop legende som skal fylle Oslo Spektrum.

I tillegg til J. Cole får vi oppleve Club Juicy: Patski Love & Chris Stallion som oppvarmingsband. Disse to har over 12 års erfaring bak DJspakene, og vet nøyaktig hva som skal til for å lage topp stemning.

Velkommen til en ekte hip-hop-kveld med J. Cole i Oslo Spektrum 30. september kl. 20.00!

Dørene åpnes: ca kl. 19:00
Support: Club Juicy: Patski Love & Chris Stallion
Aldersgrense: Ingen aldersgrense. Barn under 13 år kun i følge med voksen.