SANDSLETTA

Huset ved sandstranda

Område: Vestfold | Adresse: Helland5 6, Holmestrand. Hytta er åpent fra 22/06/2018 til 19/08/2018 Sengeplasser: 33 Maks. dager per bestilling: 3

Sandsletta er en populær badestrand med stor gresslette rett ved en 100 meter lang sandstrand. Et perfekt sted for større grupper som ønsker et aktivt opphold ved fjorden. Kyststien mellom Holmestrand og Horten går forbi hytta. Det er tillatt med telt på oppsiden av hytta, større teltleirer henvises til Sand Camping, rett ved.

NYTTIGE TIPS:

Bilvei helt fram. Ingen lading for ladbare biler, Tilrettelagt for rullestolbrukere, Kanoer i garasjen, 220V, Innlagt vann, WC i hytta (HC), Panelovner og vedovn i stue, ta med ved, Elektrisk komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin, Dusj i kjeller, egen inngang, men kun for hytta, Kjæledyr ikke tillatt.

sandsletta 2.jpg

TIL OG FRA:

BIL:

Fra nord: Ta av E-18 ved Kopstad (kryss 33), og kjør tilbake til kryss 32 mot Holmestrand sentrum, følg forklaring under.

Fra sør: Ta av kryss 32 mot Holmestrand sentrum. I rundkjøring er det merket mot Sand Camping. Fra rundkjøringa følger du rv. 313 snaue 600 meter, ta til høyre og følg Sandsveien og Helland5, ca. 600 meter ned til kystledhytta. Merk: Bom er låst mellom kl. 23 og 07.

KOLLEKTIVT:

Ta tog eller buss til Holmestrand. Derfra tar du buss mot Horten. Nærmeste busstopp er Sand camping, ca. 600 meter fra hytta.

EGEN BÅT:

Det er ikke fortøyningsmuligheter nedenfor hytta.

SYKKEL:

Det er mulig å sykle til Sandsletta nordfra, f.eks. fra Drammen via Gamle Sørlandske og også andre mindre veier gjennom Sande (som Østbygdaveien). Sykl sørover på 313 og inn på Sandsveien og Helland5, ned til kystledhytta. Sørfra kan man sykle fra Horten sentrum, som er del av nasjonal sykkelrute nr 1 Kystrute med forbindelse til Moss og gjennom Vestfold. Følg 310 ut av Horten sentrum og følg Hellandsveien nordover til 313.

KAJAKK:

Sandstranda nedenfor hytta er kajakkvennlig. Siden det er bilvei helt fram, er dette også et velegnet sted å starte en padletur.

HYTTA OG OMRÅDET:

VIKTIG Å VITE:

 • Nøkkel. Ved bestilling får du en kvittering på e-post. Denne inneholder informasjon om hvordan du får nøkkel til hytta.
 • Ankomst- og avreisetid. Gjestene disponerer hytta fra kl. 16:00 ankomstdagen til kl. 15:00 på avreisedagen.
 • Rengjøring. Hyttene er ubetjente, gjester må selv rydde og vaske etter seg. All mat skal fjernes ved avreise.
 • Røyking er ikke tillatt inne på kystledhyttene.
 • Arrangerte sammenkomster. Arrangementer for barn og unge, seminarer, kurs o.l er velkomne. For øvrig er kystleden et friluftslivstilbud, og støy og lydanlegg er ikke ønskelig.
 • Søppel. Det er søppeldunker ved parkeringsplassen.
 • Kjæledyr er ikke tillatt.

ROMLØSNINGEN:

Rullestolrampe og trapp inn til hytta. Gang med trapp opp til andre etasje. I første etasje er det et stort rom som inneholder kjøkken og oppholdsrom, WC (HC) og ett soverom. I andre etasje er det sovesal med løse madrasser, delt i to.

Det er toalett i første etasje.  I underetasjen er dusjer som kan benyttes av kystledbrukerne, nøkkel henger på tavla.  Husk å låse dusjene etter bruk.  Disse må også  rengjøres før avreise.  Det er også toaletter som  benyttes av brukere av friluftsområdet i underetasjen.

SENGEFORDELING:

Soverom i første etasje: Familiekøye
Sovesal, andre etasje: 30 løse madrasser. Oppheng for å dele i seksjoner. 

UTSTYR I OG VED HYTTA:

Kjøkken. Fullt utstyrt kjøkken til minimum det antall hytta er beregnet for. Servise, kjeler, stekepanne. Kaffetrakter, vannkoker, komfyr, kjøleskap, oppvaskmaskin.
Grill. Det er grill på oppsiden av hytta (kan være låst inn i garasjen).
Uteplass. Uteplassen på oppsiden av hytta (vest) er forbeholdt kystledgjestene.  På nedsiden av hytta, ved kiosken, er oppholdsplass for alle som besøker området. Stor grass-slette som kan benyttes ved badestrand, og sandvolleyballbane som er til allmen bruk.
Rengjøringsutstyr finnes i hytta.

SIKKERHET:

Brannsikkerhet. Alle gjester har ansvar for å gjøre seg kjent med branninstruks, rømningsveier, brannslukningsutstyr og røykvarslere ved ankomst.  Se også informasjon om brannsikkerhet i den enkelte hytte. Levende lys brukes med stor forsiktighet. Benytt kun utplasserte lysestaker til telys eller kubbelys.
Ladbare biler. Strømanleggene på kystledhyttene er ikke beregnet for lading av ladbare biler. Av sikkerhetshensyn ber vi gjestene respektere at det ikke er anledning til å lade bilen på hyttene.
Bruk av båt skjer på eget ansvar, og enhver gjest er selv ansvarlig for at all bruk skjer under forsvarlige forhold.  Det er påbudt med godkjent flytevest i båt,  husk å ta med vester.
Brannfare i naturen. Husk at det er stor brannfare i tørre perioder.
Generelt. All ferdsel, bruk av hytta og dens utstyr skjer på eget ansvar og ifølge oppgitte retningslinjer.

ANDRE FORHOLD:

Hytta ligger i et attraktivt, mye brukt friområde. Det er også flere hytter, inkl. campingplass i nærheten.

TA MED:

 • Redningsvester
 • Laken
 • Putetrekk
 • Sovepose (det er ikke dyner i hytta)
 • Glasshåndkle
 • Bordklut
 • Toalettpapir
 • Fyrstikker
 • Kubbelys

TEKST OG FOTO: OSLOFJORDS FRILUFTSRÅD