Olivia Hegdehaugsveien

OLIVIA SIN AMBISJON ER Å BY PÅ DE BESTE SMAKENE FRA ITALIA

Autentisk italiensk mat i moderne omgivelser, service og personale som skinner av fellesskap og lidenskap samt dyktige og lekne kokker – akkurat som i en italiensk familie.

Olivia åpnet for første gang dørene på Aker Brygge i 2006 med en meny som senere har blitt kjernen i alle Olivia-restaurantene; steinovnsbakt, tynn pizza, klassiske pastaretter, antipasti, salater, supper, kjøtt og ikoniske desserter. Det italienske kjøkken verdsetter få, men veldig gode råvarer og dette har vi selvfølgelig adoptert.

I dag har vi seks restauranter i tre byer. Alle har den samme lune atmosfæren som vi er kjent for, men restaurantene har også hver sin personlighet som gjenspeiles i deler av menyen og interiøret. På Aker Brygge tar vi deg med til Napoli, pizzaens fødeby og det naturlige valget for vår første restaurant. I Hegdehaugsveien kan du oppleve travle Roma, mens Tjuvholmen er et lite stykke Venezia i Oslo. Østbanehallen er inspirert av storslagne Milano, i Trondheim ser vi til Firenze og for Bergen har vi hentet inspirasjon fra vakre Palermo på Sicilia. Vår nyeste restaurant i Stavanger er inspirert av fiskelandsbyen Portofino. De forskjellige byene byr på unike smaker og mattradisjoner som tar deg med på en smaksreise gjennom Italia, og som du kan oppleve på de forskjellige restaurantene våre.

Uansett hvor du velger å besøke oss skal du få den samme gode opplevelsen av tilstedeværende og kunnskapsrike servitører, dyktige kokker, uformell stemning og hyggelige omgivelser. På den måten har vi hentet det beste av Italia til oss.

Benvenuti!

Hegdehaugsveien 34, 0352 Oslo

23 11 54 70