Restaurant Mother India

Om Mother India

Norges eldste

Familien Sharma åpnet Restaurant Mother India i april 1993. Mother India var ikke den første indiske restauranten i Oslo, men er i dag Norges eldste. Ingen andre indiske restauranter har blitt drevet så lenge, i samme lokaler og av samme familie. Vi er selvsagt veldig stolte av dette – samtidig er vi ydmyke overfor de forventninger dette innebærer fra våre gjester.

Kultur – ikke profitt

Vi har ofte blitt spurt om hva som skiller oss fra de andre indiske restaurantene. Svaret på dette er veldig enkelt – vi har aldri sett på oss selv om eiere av en restaurant med profitt i fokus. Vi er kulturelle ambassadører. Gjennom maten vi serverer, videreformidler vi også et stykke Indisk kultur, hvor en gjest aldri blir sett på som en kunde, men heller som en del av vår egen familie.

Unike krydderblandinger

Maten som serveres skal være kompromissløs. Det gjelder i alle ledd og ikke minst ved valg av råvarer. Dette er en av årsakene til at vi på Mother India kverner våre egne krydderblandinger. Dermed får våre retter en unik smak, som du ikke vil få på andre indiske restauranter. Oppskriftene til disse krydderblandingene er selvsagt godt bevarte hemmeligheter.

Vi ønsker deg velkommen

Pilestredet 63, 0350 Oslo

22 60 81 04