Benares Indisk Restaurant

Benares ligger midt mellom travle Oslos hovedgate og Aker Brygge. Benares kombinerer de fineste ingrediensene og delikate indiske smaker for å skape en unik moderne versjon av Indisk cuisine, det punjabske kjøkkenet. Restaurantens matlaging gir komplekse smaker i perfekt balanse. Benares moderne og elegante interiør, med berøringer av Indisk inspirert innredning, er en ideell setting for intime, romantiske kvelder og større sammenkomster av familier, venner og kolleger. 

Benares har privat rom som er ideelle for større grupper, forretningsmøter og spesielle feiringer, inkludert små bryllup. Restauranten har også en terrasse med varme som er åpen hele året.

Familien Singh, som driver Benares Restaurant kommer fra den nordindiske delstaten Punjab, med kjærlighet for krydder og mat. Selve restauranten menyen består av retter fra hele India, men bak all den matgleden står det et punjabske kjøkken midt i Oslo. Dette kjøkkenet kjennetegnes av en forkjærlighet for friske grønnsaker, urter og friske råvarer. Derfor vil du på Benares Restaurant utelukkende få tilberedt mat av ferske og friske råvarer.

Eksotiske smaker og eksepsjonelle ingredienser er forvandlet til Indisk mat som er lett, moderne og best likte dele stil med venner og elskere.

Tordenskiolds gate 8, 0160 Oslo

22 42 66 66