Restaurant Fjord

Fjord – navnet sier det meste. Ole Jonny Eikefjords tredje restaurant åpnet dørene i 2007 og her er konseptet å servere en 6-retters sesong meny basert på det aller beste havet kan by på. Vi har fokus på norsk vill bærekraftig fisk!En nøye utvalgt vinmeny er med på å skape det perfekte samspillet mellom mat og drikke og alt dette serveres til en svært fornuftig pris. Christer Rodin er også med på eiersiden og styrer den daglige driften, som har erfaring fra blant annet Hotel Continental, Eik og eik Annen Etage. Andreas Wold styrer kjøkkenet med en kyndig hånd og Restaurantsjef Magnus Iversen tar deg gledlig imot i døren.

Det flotte mørke interiøret i Restauranten er designet av den anerkjente interiørarkitekten Anemone Wille Wåge som også har designet Restaurant Eik Annen Etage. Blåtoner som gir assosiasjoner til havet og en stor havørn som vokter over lokalet er blandet med glitter og glam for å samme danne flotte omgivelser for havets delikatesser.

Kristian Augusts gate 11, 0164 Oslo

22 98 21 50