Hos Thea

http://www.hosthea.no/

HOS THEA ÅPNET 9.JUNI, 1987

Med bakgrunn fra legendariske Sancho og Norberto overtok Sergio en 100 år gammel slakterforretning på Skillebekk. Året var 1987 og målet var å skape en liten restaurant. Økonomien var beskjeden og filosofien enkel: "gourmetopplevelse uten fordyrende elementer".

Hovedelementene var en spisestue med åpen kjøkkenløsning, Sergio selv bak grytene, en liten meny han kunne ta ansvar for og masse kjærlighet.

Responsen overgikk alle forventninger. Publikum, og ikke minst pressen likte konseptet. Innen året var omme, hadde hos Thea fått Dagens Næringslivs-gryte for Beste Restaurant, American Express Service-Pris og prisen Publikums Beste.

Hver dag siden dette har Sergio åpnet dørene med stor takknemlighet og enda større prestasjonsangst.

Gabels gate 11, 0272 Oslo

22 44 68 74