Gangnam Korean Restaurant

Hva er Gangnam?

Seoul, hovedstaden i Republikken Korea, er ett av de hurtigest voksende moderne byer i verden. Gjennom Seoul går det en stor elv, kalt Han. Han renner direkte fra øst til vest og deler byen inn i tre områder: Gangbuk (nord for elven), Gangseo (sørvest for elven) og Gangnam (sørøst for elven).

Gangbuk regnes som det mest historiske og tradisjonelle området i Seoul. Gangseo viser en relativt ny utvikling av Seoul. Og Gangnam er en av de mest kraftfulle symboler av moderne Seoul. Gangnam har utviklet seg raskt siden 1970 og har spilt en sentral rolle i utdanning og mote fra Korea.

Koreansk restaurant "Gangnam" vil representere koreansk matkultur som har endret nylig. Vi vil gjenspeile globale smaker, samt tradisjon i Gangnam. Gangnam restaurant vil være den første som serverer originale og ekte koreansk matretter til Norge.

Munkedamsveien 59, 0270 Oslo

22 83 22 09