Baltazar Ristorante & Enoteca

Vår restaurant

Baltazar Ristorante & Enoteca var en av Norges første rendyrkede Italienske restauranter. I 2017 har vi 20 års jubileum. Restauranten er gradvis og nylig pusset opp. Et besøk til Baltazar skal være noe for alle, hvor vi fokuserer på ærlige Italienske retter i kombinasjon med kortreiste råvarer. Vi har åpent til lunsj og kveld alle dager bortsett fra søndag, da hviler vi. På sommeren har vi en flott uteservering i Domkirkens bakhage. Vi lager fersk pasta, focaccia og pizzadeig på økologisk mel, og følger sesongråvarer fra Italia og Norge. En kveld på Baltazar skal være en avslappet og komfortabel atmosfære, fordelt over to åpne etasjer etter prinsippet ”kom som du er”.

Vinkartet vårt har i flere år mottatt Wine Spectator Award of Excellence for et rendyrket italiensk vinkart og er også med i White Guide sine anbefalninger.

Vinkartet til Baltazar har i flere år mottatt i Wine Spectator Award of Excellence for et rendyrket italiensk vinkart.

http://baltazar.no/

Dronningens gate 27, 0154 Oslo

23 35 70 60