Südøst Asian Crossover

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å bli med på en kulinarisk reise hvor du kan nyte mange spennende smaker i vårt levende lokale. 

Asiatisk crossover – en krysning mellom asiatisk- og europeisk matkultur
Hvis du er nysgjerrig på asiatisk mat litt utenom det vanlige, samtidig som du har et hjerte for klassikere som Crispy Duck, wok-retter og sushi, er SüdØst Asian Crossover restauranten for deg. Hos oss er vi stolte av å kunne servere innovativ, asiatisk crossover-mat. Konseptet vårt, Asian Crossover, handler om å krysse den asiatiske matkulturen med den europeiske-. Dette gjør vi ved å bruke europeiske råvarer, som vi tilbereder med asiatiske smaker eller vice versa. Menyen vår bærer preg av at vår dyktige kjøkkensjef selv er fra Thailand, men vi har selvsagt et bredt utvalg av retter med røtter i andre asiatiske matkulturer også.

Trondheimsveien 5, 0560 Oslo

23 35 30 70