SJØBODEN

Restaurant Sjøboden i Son ledes av Christoffer Röhfors er gårdsgutt fra Arboga i Sverige. Han har lang erfaring som kokk fra ulike steder i Sverige og Oslo, og har jobbet i flere år som soussjef på Restaurant Klosteret.

Felix Volkart Nordahl er oppvokst i Son. Han har jobbet som kokk på stjernerestauranten Le Canard og har vært kjøkkensjef på Restaurant Klosteret i en årrekke.

Mat & menyer

Selskap og møter

Bestill bord

Du finner oss her:

CHRISTOFFER RÖHFORS

KJØKKENSJEF

«Nye ideer i kombinasjon med tradisjonelle gjøremåter gir gjerne nye og interessante smaksopplevelser»

FELIX VOLKART NORDAHL

DAGLIG LEDER

«Tanken bak menyen er enkle og rene smaker til fornuftige priser»

Vin & drikke

Det er råvarene som står i fokus på vårt kjøkken. Alle råvarer har sin sesong – når smaken er på sitt beste – og for å utnytte dette skiftes menyen på Sjøboden ofte. Det betyr at det alltid er noe nytt å smake på selv om antall retter holdes på et nøkternt nivå. For unødig svinn er det verste vi vet.

Restaurant Sjøboden kan brukes til både hverdag og fest. Menyen preges av klassiske retter, gjerne med en liten vri. Du kan bestille alt fra en enkel rett til en 6-retters meny. Vi har også alltid en "Dagens husmann" som gjør deg god og mett.

Våre menyer:

Våre menyer byttes ofte slik at vi alltid får benyttet sesongens råvarer.

Vi tilbyr alt fra hverdagsretter til 6-retters meny.

Vin & drikke

Det er råvarene som står i fokus på vårt kjøkken. Alle råvarer har sin sesong – når smaken er på sitt beste – og for å utnytte dette skiftes menyen på Sjøboden ofte. Det betyr at det alltid er noe nytt å smake på selv om antall retter holdes på et nøkternt nivå. For unødig svinn er det verste vi vet.

Restaurant Sjøboden kan brukes til både hverdag og fest. Menyen preges av klassiske retter, gjerne med en liten vri. Du kan bestille alt fra en enkel rett til en 6-retters meny. Vi har også alltid en "Dagens husmann" som gjør deg god og mett.

Vinter 2016: Omtale fra Moss Avis

Sommer 2016: Omtale fra Moss Avis

Åpningstider:

Vi holder nå stengt frem til torsdag 17. januar.

Våre menyer:

Våre menyer byttes ofte slik at vi alltid får benyttet sesongens råvarer.

Vi tilbyr alt fra hverdagsretter til 6-retters meny.

I 3. etasje ligger Sjøbodens møterom. Store vinduer med flott havutsikt gir inspirasjon til å skape og tenke nytt.

Møterommet kan leies på dagtid og kveldstid – til heldagsmøter med lunsj eller bare for noen timer. Rommet er utstyrt med prosjektor, lerret og whiteboard. 14 personer får plass rundt hovedbordet, men alternative oppsett gir plass til 20.

Pris på forespørsel.

Bare ta kontakt med oss på epost:

bestilling@sjoboden.no eller på telefon 46 54 48 11 hvis du har spørsmål eller ønsker å reservere møterommet.

En god mat- og drikkeopplevelse begynner gjerne med at du liker både maten og drikken. Kanskje ganske opplagt, men for å oppnå en god mat- og drikkekombinasjon så er dette et godt sted å begynne. Tenk over hva du foretrekker og velg deretter. Smak er veldig individuelt og det viktigste er at du koser deg med det du spiser og drikker. En gylden regel er gjerne at mat og drikke skal komplimentere hverandre – ikke overdøve.

Ønsker du noen drikkeforslag – spør oss gjerne. Vi har alltid en vinanbefaling til vår meny tilgjengelig.

Vårt vinkart er satt sammen av Daniel Karlsson fra Restaurant Klosteret – der administrerer han en av Norges bedre vinkjellere.

Vårt kjøkken ledes av

Christoffer Röhfors er gårdsgutt fra Arboga i Sverige. Han har lang erfaring som kokk fra ulike steder i Sverige og Oslo, og har jobbet i flere år som soussjef på Restaurant Klosteret.

Felix Volkart Nordahl er oppvokst i Son. Han har jobbet som kokk på stjernerestauranten Le Canard og har vært kjøkkensjef på Restaurant Klosteret i en årrekke.